• Dziczyzna. Pozyskanie, przetwórstwo, kulinaria red. Krzysztof Lechowski

150.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 14
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 14
Kurer InPost 16.5
Dostępność 1 szt.
Waga 1.15 kg
ISBN 978-83-60450-88-8

Zamówienie telefoniczne: 698743087

Zostaw telefon

Autor red. Krzysztof Lechowski

Stan: bardzo dobry

Uwagi: drobne obicia, drobne przybrudzenie brzegów kartek

Rok wydania: 2017

ISBN: 978-83-60450-88-8


Dodatkowe informacje:

Na życzenie przesyłamy dodatkowe zdjęcia książek.

W razie rozbieżności między parametrami produktu a opisem, prosimy sugerować się opisem.

Zapraszamy również do obejrzenia pozostałych aukcji. Codziennie dodajemy dużo nowych pozycji.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci